piątek, 4 kwietnia 2014

Co się gotuje w „Kotle Bałkańskim"? Czy czeka nas bałkanizacja Polski? -...


2 komentarze:

  1. Materiał mierny z duża dozą manipulacji. Wytrzymałem do 44 minuty.

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Zgadzam się , nie jest nadzwyczajnie pasjonujący w formie . Jednak sporo wiedzy , przy odrobinie wyrozumiałości , można zdobyć . Szczególnie w sytuacji zamętu ukraińskiego . Cypel .

      Usuń

Nie zamierzamy cenzurować Waszych wypowiedzi , poza przypadkami wyjątkowego chamstwa ! Bardzo prosimy o wypowiedzi zwięzłe i merytoryczne , pisane poprawną polszczyzną . Nie przepisujcie dzieł Waszych idoli ! Przedstawiajcie własne przemyślenia ! Byłoby uczciwie podać swoje imię , które mówi bardzo wiele i miejscowość , z której pochodzicie. Pseudonim nie mówi niczego . No , prawie ...